Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration

Collection On the move

Lilliputiens' betoverende Reiscollectie maakt van elk uitstapje een heel bijzondere belevenis! De stijlvolle collectie heeft een gedurfd design en omvat talrijke accessoires, gemaakt van sterke, vernieuwende materialen. Zo wordt elk uitje nog leuker! Laat je kleintje vergezellen door de stoere Marius de neushoorn, plezier maken met Roodkapje, guitige avonturen beleven met waaghals Georges de maki of de stijlvolle Louise de eenhoorn. Ze zorgen allemaal voor leuke avonturen en streelzacht comfort.

Hit the road, Marius.

Een collectie voor stoere avonturiers.
Marius & Alice
Schooltas A5 Marius

Marius, de stoere neushoorn met zijn skateboard, loodst uw kleintje vrolijk door zijn eerste schoolervaringen! Dit schooltasje heeft regelbare schouderbanden, handige vakjes en een magnetische sluitklep: de gedroomde tas voor uw kindje.

Meer weten...
Anais
Rugzak Marius

De rugzak van Marius, de stoere skater, is net wat avontuurlijke kindjes nodig hebben! De regelbare schouderbandjes, een vakje voor de drinkbus (en nog veel meer) maken zijn uitstapjes comfortabel en fun.

Meer weten...
Jack & Nicolas
Mini rugzak Marius

Een minirugzak voor miniverkenners die met Marius, de stoere neushoorn, op stap gaan. Dit schattige rugzakje is licht en regelbaar voor nog meer comfort.

Meer weten...

Let's take a walk, Little Red Riding Hood.

Een collectie voor vrolijke vriendjes.
Marius
Schooltas A5 Chaperon rouge

Breng wat magie in de eerste schooljaren van uw kindje met deze boekentas van Roodkapje. Dit kleurrijke, comfortabele en gemakkelijk regelbare tasje zorgt voor sprookjesachtige schooldagen!

Meer weten...
alice
Rugzak Chaperon rouge

Deze rugzak van Roodkapje, vergezelt uw kindje tijdens al z'n avonturen. Met zijn regelbare schouderbanden, een vakje voor een fles water (en meer!) is hij perfect voor elk uitstapje!

Meer weten...
alice
Mini rugzak Chaperon rouge

Het guitige rugzakje van Roodkapje werd ontworpen voor kleine avonturiers. Licht, regelbaar en heel comfortabel maakt hij van elke dag een sprookje!

Meer weten...

Voor de kleine Globetrotters.

Handige toilettasjes, een heuse fietstas, en nog zo veel meer….
César
Toilettas Louise
Meer weten...
Livre
Toilettas Georges
Meer weten...
Livre
Fietstas
Meer weten...