Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

Op weg !

Ben je een jungle avonturier of droom je van een uitstapje met een eenhoorn ? Georges de maki en Louise de eenhoorn staan klaar om met je mee te gaan. Tijdens de zomervakantie of in het weekend, met een picnic, lange wandelingen en fietstochtjes…Onder de Californische zon of tijdens een tropische regenbui. Met de handige Lilliputiens reisgenootjes kun je alle kanten op.

 • Product photo

  Schooltas A5 Louise en Georges

  Deze verticale schooltas heeft verstelbare schouderriemen, een handgreep en een groot compartiment. Daarnaast heeft hij ook verschillende zakjes, waarvan één met een ritssluiting vooraan en een venstertje in de vorm van een vlinder of watermeloen om je tussendoortje in de gaten te houden!

 • Fietstas Georges

  In deze super handige fietstas, bewaar je je drinkfles zodat je hem onderweg altijd bij de hand hebt. Hij is heel makkelijk te bevestigen aan een fiets, loopfiets of step.

  Product photo
 • Schooltas A4 Louise

  Deze prachtige A4 boekentassen met de vleugels van Louise of de jungle bladeren van Georges, zijn niet alleeen mooi, maar ook praktisch. Deze tassen hebben een ritszak en een groot compartiment en zijn ideaal om je schoolspulletjes in op te bergen. Klaar om te vertrekken? Naar school!

  Product photo

  Schooltas A4 Georges

 • Product photo

  Etui Georges of Louise

  Is je tekening of dictee klaar? Berg je viltstiften en potloden dan op in je leuke etui!

 • Rugzak Louise en Georges

  Hupsakee, Georges en Louise springen op je rug en gaan mee op avontuur! Deze handige en ruime rugzakken hebben niet alleen verschillende vakken waarin je al je spullen kwijt kunt, maar ook verstelbare riemen en een handgreep. En met het venstertje in de vorm van een blad of veer houd je je tussendoortje goed in de gaten.

  Product photo
 • Product photo

  Lunchbags Louise en Georges

  Fruit, boterhammen en drankje… Check! Al het lekkers blijft vers en koel in de isothermische lunchbag met Louise of Georges. Ze beide voorzien van een handvat met clip zodat je ze kan vast maken aan een rugzak.

 • Magische paraplu’s Louise en Georges

  Of het nu miezert of plenst. Als het regent heb je altijd een goede reden om naar buiten te gaan. George de tropische jungle paraplu en Louise de eenhoorn umbrella houden je droog en geven plezier. Door het raampje in de paraplu kun je zien waar je loopt zodat je geen plas hoeft te missen. En wanneer de paraplu nat wordt, verschijnen er verborgen figuurtjes… Magisch!

  Product photo
Ontdek het volledige gamma