Verwondering

Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.

Onze personages

Verbeelding koning

Al onze Lilliputiens speeltjes & personages zijn gehuld in een variëteit van stofjes. Ons creatief team van jonge mama’s bedenkt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg kleuren en texturen. Zo krijgt elk personage zijn eigen stofje en zal elk kindje al snel zijn favoriete Lilliputiens vriendje herkennen. Houdt je kindje van roze, bolletjes en bloemetjes dan zal Liz, het elfje, snel haar boezemvriendinnetje worden… Of wat dacht je van Simon, de egel die zijn stekels voor een streelzachte velours inruilde.

De verscheidenheid aan stofjes prikkelt de zintuigen van de kleintjes. Voelen, luisteren en zien worden keer op keer op een speelse Lilliputiens manier gestimuleerd.

Bij Lilliputiens denken we ook aan de ouders. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de machine en alle zijn ze conform de veiligheidsvoorschriften. De gebruikte materialen zijn immers met de grootste zorg uitgekozen, steeds opnieuw geëvalueerd en aan de strengst mogelijke controles onderworpen.

Bovendien volgt onze collectie de actuele interieurtrends. Zo past ze in elke huiskamer.

Van baby tot kleuter

Walter de draak, Simon de egel, Arnold het nijlpaard…; ze maken allemaal deel uit van de wonderlijke Lilliputiens-wereld: een originele collectie speelgoed in eigentijdse kleuren, aansprekende vormen en streelzachte materialen. Al onze speeltjes hebben net dat ietsje meer, ze weten te prikkelen, te verwonderen én uit te dagen. Ze stimuleren de creativiteit, de fijne motoriek, het rollenspel, … Ze laten de kinderen hun wereld op een speelse en educatief verantwoorde manier ontdekken.

Bovendien ‘groeien’ onze speeltjes mee met de belevingswereld van het jonge volkje. Wat eerst gewoon een stoffen balletje leek, blijkt later een sprookjesfiguur te verhullen en zelfs geluidjes te maken. Een boekje dat voor de allerkleinsten een ritselende knuffel was, wordt plots een ontdekkingsreis langs kleurrijke taferelen.

Elk kind kan zo op het eigen ritme plezier beleven, leren en evolueren. Er valt steeds iets nieuws te ontdekken!